Tuotetilaukset

Yhdistyksen valikoimassa on muutamia vakiotuotteita, joita on mahdollista tilata milloin tahansa. Tuotteet laskutetaan yhdistyksen kautta ja postitetaan tai toimitetaan tilaajalle. Lisäksi yhdistys järjestää yhteistilauksia mm. takeista ja huppareista, joista tiedotetaan erikseen jäseniä.

Merkitse tilaukseen aina vähintään haluttu tuote ja lukumäärä, vaatteissa myös koko ja väri. Yksityiskohtaisemmat tilausohjeet löydät jokaisen tuotteen yhteydestä. Tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Saat tilauksen jälkeen maksuohjeet. Mikäli toisin ei ilmoiteta, tuotteet maksetaan Broholmer Finland ry:n tilille: FI77 8146 9710 0265 83. Käytä tuotemaksuissa aina viitettä 5005.

Esittelylehti

Broholmer Finland ry:n esittelylehden voit tilata veloituksetta alla olevan lomakkeen tai sähköpostin kautta yhdistykseltämme. Rajoitettu erä.

Kahvimuki

Valkoinen kahvimuki yhdistyksen logolla.

Ilmoita tilauksen yhteydessä kappalemäärä ja haluatko kuvan mukiin oikea- vai vasenkätiselle.

Hinta jäsenille 12 euroa, muille 15 euroa + postikulut

T-paita

Laadukas Broholmer Finland ry:n logolla varustettuja T-paita naisille sekä miehille. Useita värivaihtoehtoja. HUOM. naisten paita on hyvin tyköistuva, eli jos olet kokoa S ja haluat väljemmän paidan, valitse koko M. Kysy lisää väreistä ja malleista sähköpostitse.

Ilmoita tilauksen yhteydessä paidan koko, väri, kappalemäärä ja onko se miehelle vai naiselle.

Hinta jäsenille 13 euroa, muille 15 euroa + postikulut

Kaulanauha

Papukaijalukolla ja turvaklipsillä varustettu tyylikäs kaulanauha. Leveys 20 mm, pituus 42 cm.

Ilmoita tilauksen yhteydessä määrä.

Myynnissä vain jäsenille, hinta 5 euroa + postikulut

Hupparit, lippikset, kyltit ja muut tuotteet

Olemme käynnistäneet yhteistyön suomalaisen JK-Brossi Oy:n kanssa. Yritys on osa Pohjoismaiden suurinta profiilivaatteisiin ja mainoslahjoihin erikoistunutta ketjua. Sen fyysinen toimipiste sijaitsee Huittisissa ja henkilöt yrityksen takana ovat Jussi Koivunen, jk@brossi.fi, 040 513 3497, ja Mikko Ojapelto, mikko.ojapelto@brossi.fi, 040 770 9010.

Tuotekirjo on valtava ja pääset tutustumaan siihen osoitteessa www.brossi.fi . Varmasti jokaiselle löytyy jotakin. Voit itse valita toiveidesi mukaisen ja värisen asusteen tai muun tuotteen – myös haluamallasi kuvalla ja brodeerauksella.

Koska valikoima on laaja ja mielitekoja, kuten kokojakin, on monenlaisia, toivomme sinun asioivan suoraan Jussi Koivusen kanssa; Jussi tuntee tuotteensa parhaiten ja tietää mistä puhutaan, kun puhutaan Broholmer Finlandista.

Tuotetilauslomake