Suomessa syntyneet pentueet

Tältä sivulta löydät Suomessa syntyneiden pentujen tiedot. Yhdistyksemme kasvattajat noudattavat Suomen Kennelliiton, Tanskan yhdistyksen, Broholmerselskabetin sekä Tanskan Kennelliiton (DKK:n) asettamia jalostusohjeita rodulle.

On this page you will find information about puppies born in Finland. The breeders of our society follow breeding guidelines set by Finnish Kennel Club, Broholmerselskabet and the Danish Kennel Club (DKK).

Kennel Hundekunsters A-litter 22.6.2017

Suomen ensimmäinen sertifioitu pentue yhdistelmästä Mabeliz Graze "Grethe" ja Asker. Grethen tiedot löytyvät Koiranetistä ja Askerin tiedot ovat SE & NO MVA, NO V-15, SE JVA, lonkat A, kyynärät 1, sydän ultrattu terveeksi. Molemmat koirat ovat suorittaneet MH-luonnekuvauksen hyväksytysti.

"Obi" Hundekunsters Abel
"Alvar" Hundekunsters Alvar
"Aksa" Hundekunsters Aks
"Albert" Hundekunsters Alrek
"Hilppa" Hundekunsters Aurora 
"Moto" Hundekunsters Ambros
"Sisu" Hundekunsters Albus

Kennel Great Master Gold-pentue 9.10.2017

Suomen toinen sertifioitu pentue syntyi yhdistelmästä Aesir's Gunhil "Hilda" ja Pago Threant Ymir "Ymir". Hildan ja Ymirin tiedot löytyvät koiranetistä. Molemmat koirat ovat suorittaneet tanskalaisten jalostusvaatimusten mukaiset testit sekä terveystarkastukset, osan Suomessa ja osan ulkomailla.   

Pentueen kymmenen pennun tarkemmat tiedot löydät Koiranetistä.

Kennel Great Master 4ever-pentue 12.1.2019

Suomen kolma sertifioitu pentue syntyi yhdistelmästä Aesir's Gunhil "Hilda" ja Vidar. Vidar on ensimmäinen musta uros, jota on käytetty Suomessa jalostukseen. Molemmat koirat ovat suorittaneet tanskalaisten jalostusvaatimusten mukaiset testit sekä terveystarkastukset, osan Suomessa ja osan ulkomailla.   

Pentueen tiedot löytyvät Koiranetistä.