Suomessa syntyneet

Suomessa syntyneet pentueet

Tältä sivulta löydät Suomessa syntyneiden pentujen tiedot. Yhdistyksemme kasvattajat noudattavat Suomen Kennelliiton, Tanskan yhdistyksen, Broholmerselskabetin sekä Tanskan Kennelliiton (DKK:n) asettamia jalostusohjeita rodulle.

On this page you will find information about puppies born in Finland. The breeders of our society follow breeding guidelines set by Finnish Kennel Club, Broholmerselskabet and the Danish Kennel Club (DKK).

Helgan ja Phoenix Bird Ibsen ”Einarin” pennut syntyivät 26.6.2023

Kasvattaja: Anu Koivula, pentueen tiedot löydät Koiranetistä

Kennel Tazzucan pentue 2.6.2022

Pentueen tiedot löytyvät Koiranetistä

vaaleanpunainen tyttö

vihreä tyttö

vaaleanvihreä tyttö

neonkeltainen tyttö

valkoinen tyttö

keltainen tyttö

punainen tyttö

oranssi tyttö

harmaa poika

sininen poika

vaaleansininen poika

ruskea poika

musta poika

violetti poika

Kennel Tazzucan "Eläimiä Muumilaaksossa" -pentue 5.9.2020

Suomessa syntyneen Hilpan (Hundekunsters Aurora) ja Tanskasta tuodun uroksen Froden (Landkildens Frode) huikea 13 yksilön pentue syntyi 5.9.2020. Yhdistelmä täyttää Suomen Kennelliiton jalostussuositukset sekä rodun PEVISA-säännöt. Pentue löytyy myös Tanskan rotuyhdistyksen, Broholmerselskabetin listalta.

Molemmat vanhemmat on terveys-, luonne- ja ulkomuototestattu. Pentueeseen syntyi myös kaksi harvinaista mustaruskeata ”black and tan” -broholminkoiraa. Nämä yksilöt ovat ns. värivirheellisiä, joita ei voi käyttää värinsä takia jalostukseen.

Pentueen tiedot löytyvät Koiranetistä.

Pikku Myy

Viuhti

Mymmeli

Viljaana

Hosuli

Drontti Edward

Nuuskamuikkunen

Tuutikki

Titi-uu

Mörkö

Tuittu

Muumipeikko

Tiuhti

Kennel Hundekunsters B-pentue 10.7.2020

Tanskasta Suomeen tuotujen Nennan (Landkildens Nenna) ja Victorin 10.7.2020 syntynyt pentue on ensimmäinen, jonka molemmat vanhemmat asuvat Suomessa. Yhdistelmä täyttää Suomen Kennelliiton jalostussuositukset, rodun PEVISA-säännöt sekä on Tanskan yhdistyksen jalostustoimikunnan hyväksymä.

Molemmat vanhemmat on terveys-, luonne- ja ulkomuototestattu. Resessiivisesti periytyvä valkoinen väri nousi voimakkaasti esiin tässä pentueessa tuottaen kaksi harvinaista valkoruskeata broholminkoiraa. Nämä yksilöt ovat ns. värivirheellisiä, joita ei voi käyttää värinsä takia jalostukseen.

Pentueen tiedot löytyvät Koiranetistä.

Hundekunsters Brage

Hundekunsters Beata

Hundekunsters Blomma

Kennel Great Master 4ever-pentue 12.1.2019

Suomen kolma sertifioitu pentue syntyi yhdistelmästä Aesir’s Gunhil ”Hilda” ja Vidar. Vidar on ensimmäinen musta uros, jota on käytetty Suomessa jalostukseen. Molemmat koirat ovat suorittaneet tanskalaisten jalostusvaatimusten mukaiset testit sekä terveystarkastukset, osan Suomessa ja osan ulkomailla.   

Pentueen tiedot löytyvät Koiranetistä.

Kennel Great Master Gold-pentue 9.10.2017

Suomen toinen sertifioitu pentue syntyi yhdistelmästä Aesir’s Gunhil ”Hilda” ja Pago Threant Ymir ”Ymir”. Hildan ja Ymirin tiedot löytyvät koiranetistä. Molemmat koirat ovat suorittaneet tanskalaisten jalostusvaatimusten mukaiset testit sekä terveystarkastukset, osan Suomessa ja osan ulkomailla.   

Pentueen kymmenen pennun tarkemmat tiedot löydät Koiranetistä.

Kennel Hundekunsters A-pentue 22.6.2017

Suomen ensimmäinen sertifioitu pentue yhdistelmästä Mabeliz Graze ”Grethe” ja Asker. Grethen tiedot löytyvät Koiranetistä ja Askerin tiedot ovat SE & NO MVA, NO V-15, SE JVA, lonkat A, kyynärät 1, sydän ultrattu terveeksi. Molemmat koirat ovat suorittaneet MH-luonnekuvauksen hyväksytysti.

Pentueen tiedot löytyvät Koiranetistä.

”Obi” Hundekunsters Abel

”Alvar” Hundekunsters Alvar

”Aksa” Hundekunsters Aks

”Albert” Hundekunsters Alrek

”Hilppa” Hundekunsters Aurora 

”Moto” Hundekunsters Ambros

”Sisu” Hundekunsters Albus | 22.6.2017–6.7.2021

Translate »