Broholmer Finland ry:n jäseneksi liittyminen


Yhdistykseen jäseneksi voi liittyä jokainen, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt. Jäsenet hyväksyy hakemuksesta yhdistyksen hallitus, joka kokoontuu noin kuusi kertaa vuodessa.

Yhdistyksen jäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, jolla on edellytykset toimia yhdistyksen tavoitteen mukaisesti. Kannatusjäseneksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö. Yhdistyksen kokouksissa on jokaisella jäsenmaksun maksaneella täysi-ikäisellä (18 v. täyttäneellä) varsinaisella- ja perhejäsenellä sekä kunniajäsenellä yksi (1) ääni. Kannatusjäsenellä ei ole äänioikeutta.

Jäsenedut

• Neljä sähköistä jäsenlehteä vuodessa
• Tuoreimmat kuulumiset Tanskasta ja muista jäsenmaista
• Tuotemyyntiä, jäsentarjouksia
• Runsaasti tapahtumia

Vuotuisen jäsenmaksun vahvistaa yhdistyksen vuosikokous kalenterivuodeksi kerrallaan. Voimassa olevat jäsenmaksut ovat alla lomakkeessa. Täytäthän kenttien tiedot huolellisesti ja kuittaat säänntöt hyväksytyiksi. Jäsentietoja säilytetään henkilötietolain mukaisesti, lue rekisteriseloste.

Tanskan yhdistykseen liittyminen

Broholmerselskabetin jäsenenä saat paljon hyödyllistä tietoa broholminkoirista. Jotta hyvänä jatkunut kasvatustyö voitaisiin turvata, myydään tanskalaisia pentuja vain yhdistyksen jäsenille, jotka ovat valmiita noudattamaan sääntöjä. Jäsenmaksu on n. 450 kruunua (70 euroa) ja perhejäsenen voi liittää yhdistykseen hintaan n. 225 kruunua (35 e). Yhdistys lähettää uutiskirjeitä jäsenilleen sähköpostitse 5-10 kertaa vuodessa.

Helpoin tapa liittyä, on täyttää tämän linkin alla oleva lomake ja siirtää rahaa yhdistyksen pankkitilille. Suomesta maksettaessa käytä alinta pankkitilin numeroa.

 

Ruotsin yhdistykseen liittyminen

Ruotsissa toimii broholmeryhdistys, joka tekee aktiivisesti yhteistyötä Tanskan Broholmerselskabetin ja muiden maiden yhdistysten kanssa. Ruotsin lisäksi myös norjalaiset kuuluvat samaan yhdistykseen. Jäsenyyden vuosimaksu on 250 SEK (n. 30 €) varsinainen jäsen ja 50 SEK (n. 6 €) perhejäsen

Liittymisohjeet ja pankkitilin tiedot löytyvät täältä.

Yhdistyksen kannatusjäsenet